Lavanda Prahoveana

Din pasiune pentru frumos!

De ce sarea de baie “Lavanda Prahoveana”?

Sarea de baie

Sarea de baie „Lavanda Prahoveana”

Au fost perioade din an in care dupa o zi de munca eram incapabila  de a misca un deget. Din nevoia unei terapii de revigorare a organismului am creat sarea de baie Lavanda Prahoveana descoperind beneficiile ingredientelor folosite.

 

Sarea Epsom, un puternic mineral de baza intr-un mediu ca apa de baie creeaza un proces numit osmoza inversa. Acest proces elimina toxinele si permite magneziului si sulfatilor sa intre in organism. Magneziul si sulfatul sunt usor de absorbit prin piele in fluxul de sange al corpului. Pielea este o membrana foarte poroasa care absoarbe minerale si elimina toxine in fiecare zi. Magneziul ajuta la imbunatatirea functiei musculare si nervoase, reduce inflamatia, imbunatateste fluxul de sange si oxigeneaza tot corpul. Sulfatii sunt necesari pentru articulatii sanatoase, piele si tesutul nervos.

Sarea de mare contine mai mult de 80 de ingrediente care au un impact pozitiv asupra sanatatii pielii si a parului. Stimuleaza eliberarea excesului de apa din piele si tesutul conjunctiv. Acest lucru previne acumularea excesului de lichid si face pielea sa devina mai ferma, mai tanara si mai sanatoasa. Este foarte potrivita ca un exfoliant natural pentru piele, deoarece textura ei ajuta la eliminarea straturilor de celule moarte ale pielii. Sarurile de mare sunt cele mai important ingredient in lupta pentru supravietuire in urma expunerii la radiatii.  Ajuta organismul sa invinga alergiile, virusii, gripa.

Bicarbonatul de sodiu functioneaza foarte bine ca sare de baie fiind un remediu excelent pentru junghiuri, oboseală, picioare umflate şi nu numai.

Argila violet cu un continut bogat in siliciu, aluminiu, magneziu, calciu, fier, fosfor, cupru, zinc, seleniu, cobalt, mangan revitalizeaza si detoxifica tenul, fiind destinata in special celui sensibil si uscat.

Uleiul de migdale dulci si uleiul esential de lavanda care ingrijesc si vindeca pielea si ale caror beneficii au fost si vor fi mentionate in multe articole.

Te-am convins? Cumpara produsul: Sare de baie cu ulei de LAVANDA.